torsdag 13 augusti 2009

Beställning av tenntrådsarmband

Tycker du om Tenntrådsarmband? Då har du kommit rätt. Jag tar emot beställningar och gör tenntrådsarmband utifrån dina egna önskemål. Du kan även välja att beställa någon av modellerna här på sidan. För att beställa, skicka ett mail till tenntradsarmband@gmail.com

Modellerna på sidan är bara ett litet urval av armband som kan beställas. Det finns oändliga möjligheter, bara fantasin sätter gränser. Du kanske hittar en fläta du gillar på ett armband och en annan fläta du gillar på ett annat. Ingen fara, du kan komponera ihop ett eget armband precis hur du vill. Bara specificera hur du vill ha det, så kan jag ordna det.

Material: Tenntråden är nickelfri och består av 4 % silver. Rundremmar finns i flera olika färger, bland annat orange, turkos, vit, svart, pärlemorrosa och grönt. Jag kan beställa hem andra färger efter önskemål. Renskinn finns just nu i svart, vitt och rött. Jag har även möjlighet att beställa lammnappa i andra färger.

Storlek: Armbanden bör sitta ganska tajt då de töjer sig lite med tiden. Meddela omkrets på handled vid beställning. (mät tajt men inte åtdraget)

För att beställa: Skicka ett mail till tenntradsarmband@gmail.com


Bloggkartan

1 kommentar:

  1. Hej, gör du fortfarande armband ? kan inte se att du har skrivit nåt på din blogg på länge...
    Hälsningar Helena

    SvaraRadera